Logo Coop Schippers Odoorn Groot

Over ons

Coop Schippers is een full-service supermarkt van 1200m2 met voldoende gratis parkeer ruimte direct naast de deur, in het mooie Drentse plaatsje Odoorn. Jeroen Schippers en zijn team staan elke dag voor u klaar en wij helpen u graag zodat u altijd tevreden de winkel verlaat.

Dat de winkel zijn oorsprong vind in de slagerij is goed te zien in de ambachtelijke slagerij waar een vakkundig team aan alle wensen probeert te voldoen. Kom gerust langs voor advies of uw bbq , gourmet of hapjesschaal bestelling op maat. De diverse soorten worst uit eigen worstmakerij worden nog altijd volgens oud recept gemaakt. Natuurlijk beschikt de winkel ook over een uitgebreide broodafdeling met vers gebak van echte bakker Eising uit Wachtum. De groente afdeling staat voor veilingvers groente en fruit waar, waar mogelijk, tevens regionale producten worden verkocht. Ook is het mogelijk om een biologisch groente pakket te bestellen van ’t Leeuweriksveld uit Emmen.

De winkel beschikt natuurlijk ook over een volledig kruidenierswarenassortiment met veel aandacht voor aangepast voedsel bij voedsel allergieën. Zo beschikken wij over een uitgebreid assortiment van Damhert met suiker-, natrium- en gluten vrije producten. Daarnaast is er voor een supermarkt een zeer ruim assortiment met biologische producten. De slijterij, de naast de winkel gelegen G&W drogisterij en Rabobank maken het de plek voor al uw dagelijkse boodschappen.

Naast de persoonlijke service in de winkel bieden wij u ook de mogelijkheid om uw boodschappen online te bestellen en klaar te laten zetten of te thuis te bezorgen. Voor mogelijkheden tot bezorging buiten de vaste bezorgregio of om op uw vakantie adres te bezorgen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geschiedenis Schippers supermarkt Odoorn

In 1975 hebben Henk en Jolanda Schippers de toenmalige slagerij in Odoorn overgenomen. Na het sluiten van de kruidenierswinkel in het dorp hebben zij de slagerij aangevuld met kruidenierswaren en de winkel vergroot naar 100m2 opererend onder de naam Kroon supermarkt. Door hun “ondernemersspirit”is het bedrijf in de jaren uitgegroeid tot een volwaardige full-service supermarkt. In 2008 is het bedrijf over genomen door hun zoon Jeroen die deze heeft uitgebreid tot de supermarkt die er vandaag de dag staat.